Skip to main content
Uncategorized

Excursie: Gemeente Nijmegen

By 14 april 2022mei 2nd, 2022No Comments

Postelein gaat naar de gemeente!

Nu vraag je je misschien af wat de gemeente direct met pedagogiek te maken heeft, maar dat zal allemaal duidelijk worden tijdens deze excursie 😉 Gedurende de excursie zullen verschillende onderwerpen worden behandeld: jeugd & zorg; armoede & inkomen; en onderwijs. Verschillende personen gaan op een interactieve manier hierover vertellen en het ons laten ervaren. Achteraf is er nog een kleine borrel!

Deze excursie is gratis voor leden en € 1 voor niet-leden en vindt plaats op donderdag 28 april van 14.00 tot 17.00 uur in het Stadhuis van Nijmegen (Korte Nieuwstraat 6).

De inschrijving opent vanavond om 18.00 uur vanavond via deze link! (Om 19.00 uur opent namelijk de inschrijving voor de eerstejaarsactiviteit)

 

Zit de activiteit vol, of wil je je als niet-lid inschrijven? Stuur dan even een mailtje naar postelein@pwo.ru.nl.

Let op: zorg er bij het inschrijven voor dat je op het bovenste balkje je voor- en achternaam zet en op het onderste balkje je e-mailadres. Klopt de naam niet met het e-mailadres, is je inschrijving ongeldig. Wil je een ticket voor een vriend of vriendin bemachtigen, dan is het belangrijk om diens gegevens in te vullen.