Vereniging

Bestuur

De gezichten achter Postelein

Klik op een foto voor meer informatie over deze persoon.

Femke Elsinga

Voorzitter

Hoi! Ik ben Femke, vierdejaars student PWO en dit jaar heb ik de eer voorzitter van Postelein te mogen zijn. Ik ben opgegroeid in Friesland maar sinds drie jaar ben ik bijna altijd te vinden in Nijmegen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om nieuwe recepten uit te proberen in de keuken, een drankje te drinken op het terras of gewoon lekker een serie te kijken op Netflix onder een dekentje. In mijn eerste jaar van mijn studie ben ik meteen lid geworden van Postelein en mocht ik een plekje in de PUB-commissie bekleden. In mijn tweede jaar ben ik lid geweest van de mediacommissie en vorig jaar heb ik een fantastische skireis mogen organiseren met de skireiscommissie. Ik werd door mijn commissiewerk steeds enthousiaster over Postelein en besloot daarom voor een bestuursjaar te gaan dit jaar! Aankomend jaar ben ik degene die het overzicht over de vereniging houdt en zul je me daarnaast vaak zien bij uitreikingen en andere gelegenheden waar ik namens Postelein mag spreken. Daarnaast heb ik er superveel zin in om met de eerstejaarscommissie gedurende het jaar hele toffe activiteiten neer te zetten voor alle eerstejaarsstudenten van Postelein. Ik heb er zin in om er een fantastisch jaar van te maken met jullie allemaal!

Sanne Westerweel

Secretaris

Mijn naam is Sanne Westerweel en ik zal aankomend jaar de functie van secretaris gaan vervullen! Ik ben 21 jaar en ik zit momenteel in het derde jaar van de bachelor PWO. Oorspronkelijk kom ik uit Deventer, maar ik woon al bijna 2 jaar op kamers in Nijmegen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk (en lekker) om speciaalbiertjes te drinken op het terras, spelletjes te spelen en kun je me geregeld vinden op de tennisbanen van het sportcentrum op de uni. Daarnaast werk ik achter de STIP balie van de Faculteit Sociale Wetenschappen. In mijn eerste jaar ben ik meteen actief lid geworden van Postelein en heb ik in de promotiecommissie en ledenweekendcommissie gezeten. Aankomend jaar zal ik als secretaris voornamelijk achter de schermen bezig zijn met de ledenadministratie, de promotie van activiteiten en het bijhouden van de Facebookpagina, Instagram en website. Daarnaast werk ik de notulen uit van onze bestuursvergaderingen en de algemene ledenvergaderingen. Tot slot zal ik aankomend jaar de bestuursverantwoordelijke zijn van de mediacommissie en de jaarboekcommissie! Ik kijk er heel erg naar uit om er samen met jullie een heel leuk en gezellig jaar van te maken!

Nienke Wikkerink

Penningmeester

Ik ben Nienke Wikkerink, tweedejaarsstudent pre-master pedagogische wetenschappen met NVO pakket en dit jaar de penningmeester van Postelein. Inmiddels woon ik alweer vijf jaar in deze prachtige stad, omdat ik al in 2015 ben begonnen met studeren en hiervoor een bachelor biomedische wetenschappen heb gehaald. Ik hou van schrijven, lezen, wandelen en van gezellig speciaalbiertjes drinken op het terras. Daarnaast vind ik het heel leuk om dingen organiseren en hoop ik samen met mijn bestuur mooie dingen voor jullie neer te mogen zetten. Afgelopen jaar ben ik lid geweest van de jaarboekcommissie en de (pre-)mastercommissie. Ik vond het superfijn om actief lid te zijn bij Postelein en raad jullie dit ook zeker aan, zonder gein. Postelein is voor mij een supergezellige vereniging waar heel veel mogelijk is en ook veel geleerd kan worden. Komend jaar zal ik ervoor zorgen dat de financiën en boekhouding van Postelein op orde zijn! Verder mogen jullie altijd met alle vragen bij mij terecht en zal ik helpen waar ik dat kan. Ik heb ontzettend veel zin in komend jaar en hoop jullie snel weer (fysiek) te kunnen zien!

Anne Wopereis

Commissaris PR

Hey, mijn naam is Anne Wopereis en aankomend jaar zal ik de functie van commissaris PR vervullen! Ik ben 20 jaar oud en woon nu zo’n twee jaar in Nijmegen. Oorspronkelijk kom ik uit Zieuwent, een klein dorpje in de Achterhoek. Toch heb ik besloten om het platteland te verruilen voor de stad zodat ik hier meer mijn leven kon gaan opbouwen. Hierbij hoort sinds het begin Postelein bij. In mijn eerste jaar ben ik onderdeel geweest van de Promotiecommissie en afgelopen jaar van de Excursiecommissie. Voor de rest zijn mijn hobby’s het studentenleven, handballen en mijn werk achter de bar. Het laatste is helaas op dit moment niet mogelijk maar met een bestuursjaar hoef ik me zeker niet te vervelen. Ik zal me als commissaris PR inzetten om sponsordeals binnen te halen met de acquisitiecommmisie. Daarnaast heb ik ook nog de promotie-, gala-, RAGweek- en introductiecommissie onder mij om samen het hen leuke activiteiten neer te zetten. Ik heb ontzettend veel zin om er met z’n allen een leuk en leerzaam jaar van te maken!

Luanne Dussel

Commissaris Onderwijs

Hoi allemaal!
Ik ben Luanne Dussel, 21 jaar en ik kom uit Limburg. Ik ben tweedejaarsstudent PWO en zal met mijn Limburgse vrolijkheid de functie van Commissaris Onderwijs vervullen dit jaar. Ik woon samen met mijn vriend in een klein appartementje in Nijmegen. Ben ik niet thuis, dan ben ik in de stad te vinden! In het weekend ga ik wel nog naar huis, omdat ik hier teamleider ben in de supermarkt. Afgelopen jaar ben ik al actief geweest bij Postelein. Ik ben namelijk commissiehoofd geweest van de Carrièrecommissie en heb deel uit mogen maken van de Jaarboekcommissie. Zelf vind ik het mega leuk en leerzaam om met de formele commissies bezig te zijn. Ik hoop dit enthousiasme dan ook over te brengen naar mijn vier commissies, de Carrièrecommissie, de Excursiecommissie, de PIB-commissie en de studiereiscommissie! Ik heb er enorm veel zin in om er samen aankomend jaar een topjaar van te maken!

Imke Verhoeven

Commissaris Activiteiten en vicevoorzitter

Mijn naam is Imke Verhoeven, ik ben 20 jaar oud en tweedejaars PWO student. Dit jaar zal ik met veel plezier de functie van Commissaris Activiteiten (en Commissaris Vis) vervullen! Ik woon in Nijmegen, maar keer in het weekend meestal terug naar het o zo gezellige Brabant om te werken en m’n familie en honden te zien. Ik houd van lekker eten, hangen met vrienden (het liefst inclusief foute badslippers, Rummikub en een biertje of wijntje) en eens in de zoveel tijd wil ik me nog wel aan sporten wagen. Tijdens mijn eerste jaar ben ik lid geweest van de Skireiscommissie, waar ik helemaal enthousiast ben geworden over Postelein. Dit jaar zal ik naast deze prachtige Skireiscommissie nog vijf andere pareltjes onder me hebben, namelijk de Mannen-, de Postelein Actief-, de Ledenweekend-, de Pedagogen Uit de Banken- en de Feest-en diescommissie! Ik kijk er erg naar uit om er weer een geweldig jaar van te maken met zijn allen!