Vereniging

Bestuur

De gezichten achter Postelein

Klik op een foto voor meer informatie over deze persoon.

Fenna Kerkhof

Voorzitter

Ik ben Fenna Kerkhof, derdejaarsstudent van ALPO en dit jaar de voorzitter van Postelein! Ik woon al vanaf mijn geboorte in Nijmegen en sinds twee jaar ook op kamers in deze fijne studentenstad. Ik vind het leuk om te hockeyen, te dansen of speciaal biertjes te drinken op een terras. In mijn eerste jaar had ik een plekje in de PUB-commissie en afgelopen jaar ben ik met veel plezier commissiehoofd van de studiereiscommissie geweest. Ik heb afgelopen twee jaar een ontzettend fijne tijd gehad bij Postelein, veel geleerd en gezellige mensen leren kennen. Aankomend jaar houd ik als voorzitter het overzicht van alles wat er binnen Postelein gebeurt en zal ik mijn bestuursgenoten helpen waar ik kan. Daarnaast ga ik samen met de lustrumcommissie allerlei activiteiten en acties organiseren rondom de 25e verjaardag van Postelein! Ik kijk er naar uit om samen met jullie een geweldig lustrumjaar van te maken: vol met uitdagingen, activiteiten en gezelligheid!

Aniek van Leur

Secretaris

Mijn naam is Aniek van Leur en dit jaar zal ik de secretaris zijn van Studievereniging Postelein. Ik ben 20 jaar en tweedejaars student PWO. Ik woon sinds vorig jaar in Nijmegen, maar in de weekenden ga ik terug naar thuisthuis om te werken en gezellig bij mijn ouders te zijn. Ik spendeer nogal wat tijd op de universiteit, maar wanneer ik hier niet ben spreek ik graag met vriendinnen af. Vorig jaar was ik lid van de promotiecommissie en dit heb ik met veel plezier gedaan! Aankomend jaar zal ik mij vooral bezig houden met de ledenadministratie, de promotie van activiteiten en het bijhouden van de Facebookpagina, website en Instagram. Daarnaast werk ik de notulen uit van onze bestuursvergaderingen en ALV’s. Aankomend jaar zal ik ook bestuursverantwoordelijke zijn bij de mediacommissie. Ik kijk heel erg uit naar aankomend lustrumjaar en hoop jullie veel op onze activiteiten te zien!

Olaf Nelissen

Penningmeester

Mijn naam is Olaf Nelissen en neem dit jaar de taak van penningmeester op me. Na vier jaar lang een avontuur op de HAN te hebben gehad, ben ik nu bezig met mijn Pre-master PWO. Al twee jaar woon ik in het mooie Nijmegen, maar in de weekenden ga ik terug naar Rosmalen om onder andere tennis les te geven. Als ik niet op de universiteit ben, vind ik het gezellig om een (of meerdere) biertje(s) te drinken, te netflixen of tijd met vrienden te spenderen. De afgelopen vijf jaar ben ik actief lid geweest binnen verschillende commissies van Postelein. Nu ben ik als penningmeester niet alleen bezig met de financiële kant van de vereniging, maar ik heb ook nog drie commissies onder me: de kascontrolecommissie, mannencommissie en de ledenweekendcommissie. Ik hoop er samen met iedereen een geweldig lustrumjaar van te maken!

Evi Kelders

Commissaris PR en vicevoorzitter

Mijn naam is Evi Kelders en ik ben dit jaar commissaris PR van Postelein! Ik ben nu 21 jaar en woon al drie jaar in Nijmegen, maar in het weekend kun je me vinden in het mooie Schijndel. Ik houd van gezelligheid, stappen met vrienden en vriendinnen, maar vooral Netflix is mijn guilty pleasure. Naast deze dingen wordt er natuurlijk ook nog gestudeerd aan de opleiding Pedagogische Wetenschappen, waarvoor ik nu ben gestart met mijn master. Twee jaar geleden ben ik lid geweest van de introductiecommissie en vorig jaar was ik commissiehoofd van de ledenweekendcommissie. Ik zal me dit jaar bezig houden met het binnenhalen van sponsoren met de acquisitiecommissie, maar daarnaast natuurlijk ook leuke activiteiten neerzetten samen met de (pre)master-, carrière-, promotie-, en introductiecommissie. Ik ben met mijn enthousiasme en motivatie helemaal klaar om er samen met jullie een gezellig, maar ook leerzaam lustrumjaar van te maken!

Lien Swikker

Commissaris Activiteiten

Ik ben Lien Swikker, derdejaars PWO student en ik mag dit jaar de prachtige taak van Commissaris Activiteiten op me nemen. Ik woon in Nijmegen, maar ga af en toe terug naar Breda om mijn vrienden, familie en kat te zien. In mijn vrije tijd kan je me vaak vinden op de universiteit of op het terras met een schaal nachos voor me. In mijn eerste jaar ben ik mee geweest op studiereis, waar ik super enthousiast ben geworden over Postelein! In mijn tweede jaar ben ik dan ook lid geweest van de ledenweekendcommissie en ik heb dit met erg veel plezier gedaan. Als Commissaris Activiteiten heb ik 'sas' commissies onder mij: de Galacommissie, de Jaarboekcommissie, de Postelein Actief-commissie, de Pedagogen In de Banken-commissie, de RAGweekcommissie en de Studiereiscommissie. Meer dan een hand vol dus, maar ik heb er enorm veel zin in om er samen een topjaar van te maken!

Kevin Reijnen

Commissaris Activiteiten

Mijn naam is Kevin Reijnen. Ik ben 23 jaar oud en kom uit Wijchen. In mijn vrije tijd hou ik ervan om te voetballen, een biertje te drinken met vrienden en muziek te luisteren. Op dit moment ben ik bezig met mijn master onderwijswetenschappen, nadat ik in vier jaar tijd mijn ALPO-diploma heb gehaald! Aankomend jaar zal ik een van twee commissarissen Activiteiten van Postelein zijn! Als commissaris activiteiten ben ik bestuursverantwoordelijke van vijf commissies. Ik heb veel zin in aankomend jaar en het lijkt me leuk om er samen met jullie een top lustrumjaar van te maken!