Vereniging

Bestuur

De gezichten achter Postelein

Klik op een foto voor meer informatie over deze persoon.

Iris Hendriks

Voorzitter

Hoi allemaal! Ik ben Iris Hendriks, 20 jaar oud en tweedejaars PWO student. Ik krijg aankomend jaar de eer om voorzitter te mogen zijn van Postelein. Afgelopen jaar hebben jullie mij misschien al op je beeldscherm voorbij zien komen, want ik was met veel plezier het commissiehoofd van de PUB-commissie. Mijn enthousiasme over Postelein is in het afgelopen jaar alleen maar gegroeid en ik heb er kei veel zin in om aankomend jaar het bestuursleven in te stappen. Ik mag nu alweer voor het 3e jaar het mooie Nijmegen mijn thuis noemen. Ik ben in deze prachtige stad 9 van de 10 keer achter een koud pilsje te vinden en die 1e keer zie je me misschien in de sportschool op een brakke dag. Ik kijk er naar uit om zowel voor als achter de schermen bezig te zijn met Postelein aankomend jaar. Maar vooral hoop ik jullie eens minder achter een schermpje en meer voor mijn neus in de Fuik te kunnen zien. Het wordt hoe dan ook een prachtig jaar!

Ymke Knoben

Secretaris

Hoi allemaal!
Mijn naam is Ymke Knoben en ik ben 22 jaar. Dit jaar mag ik de functie van secretaris van Postelein vervullen. Daarnaast zal ik het komende jaar de laatste vakken van de bachelor Pedagogische Wetenschappen af gaan ronden.
Ik ben geboren in het mooie Brabant maar woon inmiddels alweer 3 jaar in Nijmegen. Hoewel ik nog steeds een sucker ben voor Brabantse gezelligheid (inclusief veel speciaalbier), ben ik verknocht aan het wonen in de mooie stad Nijmegen! Hier pak ik regelmatig een terrasje met vriendinnen, of ga ik langs bij mijn favoriete platenshops en boekwinkels.
Eerder ben ik bij Postelein onderdeel geweest van de eerstejaarscommissie en de promotiecommissie en nu vond ik het tijd voor de volgende stap. Ik heb ontzettend veel zin in komend jaar, en hoop jullie allemaal snel te zien!

Caitlin Reinders

Penningmeester

Hoi hoi! Ik ben Caitlin Reinders, 19 jaar oud en tweede jaars PWPO student. Ik zal aankomend jaar met heel veel plezier de functie van penningmeester bekleden. Jullie hebben mij misschien al eerder voorbij zien komen als lid van de studiereiscommissie. Ondanks dat ik afgelopen jaar helemaal blanco Postelein ben binnengestapt, heeft Postelein mijn hart veroverd. Ik woon dan ook nog niet zo lang in Nijmegen maar alle belangrijke plekken (lees leuke cafés) weet ik al te vinden. Daar zul je me dan ook vaak kunnen vinden. Ik kijk er enorm naar uit om jullie allemaal buiten een beeldscherm om te leren kennen! In de Fuik, de P-kamer en tijdens de colleges. Hoe dan ook wordt het een absoluut top jaar, waar ik enorm naar uitkijk!

Madelon Woudsma

Commissaris Onderwijs

Hee hee!
Ik ben Madelon Woudsma, 21 jaar oud en derdejaars PWPO student. Ik kom oorspronkelijk uit het mooie Staphorst, maar woon al sinds het begin van mijn studententijd met veel plezier in Nijmegen. Dit jaar ben ik de Commissaris Onderwijs van Postelein. Naast het studeren vind je mij regelmatig bakkend in de keuken of ben ik spelletjes aan het spelen met vrienden. Afgelopen jaar heb ik in de studiereiscommissie gezeten en is mijn liefde voor Postelein alleen maar gegroeid. Ik kijk enorm uit naar alle toffe activiteiten die we gaan organiseren. Dit ga ik samen doen met mijn vijf commissies, de Carrièrecommissie, de Excursiecommissie, de PIB-commissie, de Studiereiscommissie en de (Pre-)mastercommissie.

Job Heres

Commissaris Activiteiten

Nou, last but not least! Ik ben Job en zal de commissaris activiteiten zijn van onze mooie vereniging. In mijn eerste jaar ben ik commissiehoofd geweest van de RAG week commissie en heb ik geholpen met de ski reis. Dit jaar ben ik lid geweest van de mannencommissie. Wanneer iemand mij vraagt wat ik het leukst vind aan de studie is het antwoord daarop overduidelijk Postelein.
Ik heb veel zin in aankomend jaar en hoop zo veel mogelijk van jullie te kunnen ontmoeten tijdens alle activiteiten!