Vereniging

Bestuur

De gezichten achter Postelein

Klik op een foto voor meer informatie over deze persoon.

Janneke Nuijens

Voorzitter

Dit jaar mag ik de voorzitter zijn van onze mooie studievereniging! Dit betekent vooral dat ik het overzicht houd binnen het bestuur, dat ik bij veel vergaderingen aanwezig zal zijn en verschillende praatjes zal geven namens Postelein. Afgelopen jaar ben ik commissiehoofd geweest van de PIB-commissie en hebben we hele interessante lezingen en workshops georganiseerd. Mijn allerleukste herinnering van Postelein was de Hollandse avond-borrel en het fantastische ledenweekend en ik heb nu al heel veel zin in de skireis. Daarnaast vind ik het heerlijk om in het zonnetje wijntjes/biertjes te drinken op het terras en om te voetballen met ons vriendenteam F.C. discodel. Het lijkt me leuk om jullie allemaal bij onze activiteiten te zien!!

Mette Koetsier

Secretaris

Hi allemaal!
Mijn naam is Mette Koetsier en ik ben 20 jaar oud. Ik ben komend jaar derdejaars PWO student én de secretaris van het 28e bestuur. Ik ben nu twee jaar lid van onze geweldige studievereniging en ik heb daar nog geen moment spijt van gehad. Ik heb in de Eerstejaarscommissie en Excursiecommissie gezeten en kijk ernaar uit nog meer voor en met Postelein te doen. Ik woon sinds een jaar ook in Nijmegen en ik vind het heel leuk om de leuke plekjes van Nijmegen te blijven ontdekken. In mijn vrije tijd hou ik enorm van dansen en ben dan ook lid van de studentendansvereniging. Mijn hart ligt echter bij Postelein en daarom hoop ik jullie ook allemaal veel te zien bij activiteiten en in de P-kamer!

Rick van Weelderen

Penningmeester

Mijn naam is Rick van Weelderen, ik ben 22 zomers jong en dit jaar ben ik penningmeester van Postelein! Toen ik vanuit Limburg in Nijmegen op kamers kwam wonen werd me al snel duidelijk dat ik het hier net zo naar m’n zin heb als in het zonnige zuiden. Ik ben graag vergezeld met mensen met wie ik kan lachen en houd erg van spontane gebeurtenissen. Daarnaast heb ik bijna zeven jaar ervaring met commissies in de muziekvereniging in Echt, het dorp waar ik in het weekend vertoef. Ik ga ervanuit dat we er samen een gezellig jaar van kunnen maken vol leuke herinneringen en plezier.

Simone Even

commissaris PR

Hoi!
Mijn naam is Simone Even, ik ben net 23 jaar oud geworden en mag dit jaar de Commissaris PR van Postelein zijn! Naast het vervullen van mijn functie ga ik vanaf september proberen wat vakken van de pre-master Onderwijswetenschappen te halen (als je nog samenvattingen hebt, hit me up).
Ik woon ondertussen dik 4,5 jaar in Nijmegen en vermaak mij hier nog altijd prima. Verder ben ik zo nu en dan in Maasniel te vinden om te repeteren of met vrienden af te spreken.
Momenteel zit ik in de Introductiecommissie en eerder heb ik deel uit mogen maken van de Promotie-, PUB- en Ledenweekendcommissie. Ik kijk er enorm naar uit om er samen met jullie een leuk jaar (en intro!!!) van te maken!

Laura Stellinga

Commissaris Onderwijs

Heyy, ik ben Laura Stellinga en ben 21 jaar oud. Ik mag dit jaar de functie van Commissaris Onderwijs bij Postelein vervullen. Ik zit op het moment in jaar 4 van de ALPO en ga dit jaar proberen een aantal vakken te halen. De afgelopen drie jaar heb ik al een ontzettend fijne tijd gehad bij Postelein en in verschillende leuke commissies gezeten. Ik verheug me er dan ook ontzettend op om me dit jaar weer een jaar voor Postelein te mogen inzetten!
Ik woon op het moment al een jaar in Nijmegen, maar heb een groot deel van mijn leven in Malden gewoond. Vanaf jongs af aan heb ik al spannende avonturen beleefd in Nijmegen. Ik hou ontzettend van dansen in de kroeg of met vrienden afspreken, maar het leukste vind ik toch wel met mensen praten. Dus ik vind het hartstikke leuk als je volgend jaar een gesprek aan knoopt of als je een spelletje wilt spelen!

Frans Reijnen

Commissaris Activiteiten en Vice-voorzitter

Hoi allemaal! Ik ben Frans Reijnen en ik ben 21 jaar oud. Dit jaar mag ik de functies van Commissaris Activiteiten en vice-voorzitter van Postelein bekleden. Dit wil zeggen dat ik hoofdzakelijk verantwoordelijk ga zijn voor de organisatie van informele activiteiten en dat ik de voorzitter ondersteun waar nodig. Daarnaast ga ik komend jaar proberen de PABO af te ronden en te beginnen met de pre-master PWO. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te voetballen en een biertje te drinken met vrienden. Als geboren en getogen Nijmegenaar ben ik dan ook bekend met de leukste plekjes hiervoor 🙂 Eerder heb ik bij Postelein in de Mannen+ commissie, Postelein Actief-commissie en twee jaar in de Promotiecommissie gezeten. Dit jaar zit ik in de Introductiecommissie, waarin ik wederom met hele gezellige mensen mag samenwerken. Ik heb ontzettend veel zin in aankomend jaar, ik weet zeker dat het één groot feest wordt. Tot snel!