Vereniging

Bestuurwerving

Het lijkt allemaal nog zo ver weg, maar het huidige bestuur van Postelein gaat al vroeg beginnen met de zoektocht naar opvolgers! Lijkt het je leuk om je een jaar lang in te zetten voor de vereniging en veel te leren buiten het studeren om? Houd dan deze pagina in de gaten! Wanneer de zoektocht naar opvolgers begint, zal hieronder meer informatie volgen over de sollicitatieprocedure. Hieronder volgt alvast wat meer informatie over een bestuursjaar in het algemeen.

Iedereen die lid is bij Postelein kan ervoor kiezen om te solliciteren voor een bestuursfunctie. Een bestuursjaar is erg leerzaam en het staat goed op je cv, maar het is vooral heel erg leuk om te doen! Je leert om samen te werken met je bestuur, commissieleden en externen en je leert ook veel mensen kennen, dus bouw je een divers netwerk op tijdens het jaar. Je zal zelf ook veel vaardigheden leren die tijdens de opleiding niet aan bod komen en je bent aanwezig bij allerlei leuke activiteiten, waardoor het zeker een jaar is om niet te vergeten!

Door het jaar heen zullen er verschillende bijeenkomsten en/of activiteiten plaatsvinden waar algemene informatie over een bestuursjaar wordt verteld en waar de mogelijkheid is om vragen te stellen aan de huidige bestuursleden over een bestuursjaar en de verschillende functies.

Om alvast wat meer informatie over een bestuursjaar te horen, kun je het bestuurswervingsfilmpje dat gemaakt is voor de zoektocht naar het bestuur 2020-2021 bekijken.

We willen je heel veel succes wensen met het verdiepen in een bestuursjaar bij Postelein en we staan altijd klaar om je te helpen met het maken van een keuze! Spreek ons vooral eens aan op activiteiten of stuur een mailtje naar postelein@pwo.ru.nl! Houd daarnaast onze Facebook-pagina in de gaten om meer informatie te verkrijgen!

 

Liefs,

Het 26e bestuur der studievereniging Postelein

Femke, Sanne, Nienke, Anne, Luanne en Imke