Vereniging

Bestuurwerving

De vacature voor het 28e bestuur is geopend! Ben jij enthousiast geworden voor een bestuursjaar bij Postelein? Solliciteren kan tot en met 22 mei 11.59 uur! Lees deze pagina goed door voor meer informatie omtrent de sollicitatieprocedure.

Lijkt het je leuk om je een jaar lang in te zetten voor de vereniging en veel te leren buiten het studeren om? Houd dan deze pagina in de gaten! Hieronder staat meer informatie beschreven over een bestuursjaar bij Postelein en de sollicitatieprocedure.

Iedereen die lid is bij Postelein kan ervoor kiezen om te solliciteren voor een bestuursfunctie. Een bestuursjaar is erg leerzaam en het staat goed op je cv, maar het is vooral heel erg leuk om te doen! Je leert om samen te werken met je bestuur, commissieleden en externen en je leert ook veel mensen kennen, dus bouw je een divers netwerk op tijdens het jaar. Je zal zelf ook veel vaardigheden leren die tijdens de opleiding niet aan bod komen en je bent aanwezig bij allerlei leuke activiteiten, waardoor het zeker een jaar is om niet te vergeten!

Hieronder staat beschreven wat je kan doen om meer informatie te winnen over een bestuursjaar:

  • Van 24 februari t/m 3 maart zullen er op de Instagram feed posts verschijnen over alle huidige bestuursleden, met wat hun functie inhoudt en wat ze het leukste vinden aan hun functie!
  • Van 7 t/m 16 maart hebben de huidige bestuursleden de Instagram- en Facebookstory’s overgenomen om een dag om een dag in hun (bestuurs)leven te laten zien. Deze stories zijn geplaatst in de vastgezette highlight ‘Bestuurswerving’ op Instagram.
  • Op 15 maart vindt de bestuursinteresselunch plaats, waar je alle informatie kan krijgen die je over een bestuursjaar moet weten, onder het genot van een heerlijke lunch!
  • Tussen 17 maart – 15 april kun je een dagje meelopen met één van de huidige bestuursleden! Hier kun je een kijkje achter de schermen krijgen en om ervaren hoe het voelt om een bestuurslid te zijn van Postelein! Om een dagje mee te lopen, kun je contact opnemen met één van de bestuursleden of een mailtje sturen naar [email protected]
  • Op dinsdag 22 maart heeft de open bestuursvergadering plaatsgevonden.
  • Op dinsdag 22 maart is het Bestuursboekje 2021-2022 gepubliceerd, waarin alle informatie over een bestuursjaar beschreven staat inclusief de ervaringen en tips van de huidige bestuursleden. Klik hier voor het bestuursboekje!
  • Op zondag 27 maart is de bestuursquiz online gekomen! Doe de quiz en ontdek wélk bestuurslid jij bent Een echte vo, of toch een echte pennie? Hier kom je bij de quiz.

De deadline voor het solliciteren staat op zondag 22 mei 11.59 uur. Als je wil solliciteren, moet je een sollicitatiebrief van ongeveer één a twee a4-tjes schrijven. Het inleveren van je sollicitatiebrief en CV kan tot en met vrijdag 15 april. In je sollicitatiebrief is het belangrijk om te noemen op welke functies je wil solliciteren, dus de functies van je eerste en tweede keuze. Natuurlijk zijn we ook benieuwd waarom jij geschikt bent voor een bestuursjaar bij Postelein, wat je sterke punten zijn, maar ook wat je leerpunten voor een bestuursjaar zullen zijn. We zullen de brieven en CV’s samen met de sollicitatiecommissie beoordelen. Daarna zullen sollicitatiegesprekken plaatsvinden, waarbij de huidige voorzitter en het bestuurslid van de eerste functie waarop gesolliciteerd wordt aanwezig zijn. Daarnaast zal er ook een lid van de Raad van Advies en een extern persoon aanwezig zijn. De sollicitatiecommissie helpt ons met de sollicitatieprocedure door een advies uit te brengen over het 28e bestuur van Postelein.

We willen je heel veel succes wensen met het verdiepen in een bestuursjaar bij Postelein en we staan altijd klaar om je te helpen met het maken van een keuze! Je mag ons altijd aanspreken op de Posteleinkamer of op een activiteit, maar je kunt ook een berichtje sturen via Whatsapp, de andere sociale mediakanalen of de mail ([email protected]). Houd daarnaast onze Instagram- en Facebookpagina in de gaten om meer informatie te verkrijgen!

 

Liefs,

Het 27e bestuur der studievereniging Postelein

Iris, Ymke, Caitlin, Madelon en Job