Vereniging

Lidmaatschap

Wanneer je lid wilt worden bij Postelein, kun je profiteren van de voordelen die een lidmaatschap biedt. Lid worden bij Postelein kan voor € 12,50 per jaar. Een éénjarig lidmaatschap wordt elk jaar automatisch verlengd, je moet hierbij zelf aangeven via de mail als je je uit wil schrijven als lid. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om voor vier jaar lid te worden en in totaal € 45,00 te betalen. Na vier jaar word je automatisch uitgeschreven bij Postelein. De contributie hoef je niet zelf over te maken, deze wordt namelijk met een incasso van je rekening afgeschreven.

Waarom moet ik lid worden bij Postelein?

  • Je krijgt korting of kan gratis meedoen met activiteiten georganiseerd door Postelein;
  • Je krijgt korting op je studieboeken;
  • Je kunt samenvattingen kopen op de Posteleinkamer voor al jouw vakken;
  • Je kan gebruik maken van verschillende acties op de PosteleinPas door heel Nijmegen;
  • Via Postelein leer je veel nieuwe studiegenoten kennen, wat je studententijd compleet maakt!

Hoe word ik lid bij Postelein?

  • Je gaat naar postelein.nl/registreren/
  • Je vult je gegevens in op het online inschrijfformulier.
  • Je maakt een website account aan via ‘inloggen’
  • Je website account wordt hierna zo snel mogelijk geactiveerd en dan ben je officieel lid van studievereniging Postelein! Als bewijs van je lidmaatschap wordt er een Posteleinsticker op je collegekaart geplakt en krijg je een PosteleinPas. Deze kun je op komen halen wanneer de Posteleinkamer geopend is.

Actief lidmaatschap

Naast bovenstaand lidmaatschap kun je ook actief lid worden bij Postelein. Dit kost niets extra’s, maar levert je wel een hoop plezier en ervaring op. Om meer te weten te komen over actief lidmaatschap, kun je kijken onder het kopje commissies of bekijk de Commissiefolder Postelein 2022-2023. Wil jij actief lid worden komend jaar en weet je in welke commissie(s) je wil? Vul dan het volgende formulier in: Inschrijfformulier actief lidmaatschap 2022-2023 en stuur je ingevulde formulier op naar postelein@pwo.ru.nl.

Wijzigingen lidmaatschap

Doe je inmiddels een andere studie of heb je een ander e-mailadres waar je mails van Postelein wil ontvangen? Laat het ons weten via het wijzigingsformulier. Op deze manier kunnen wij jouw gegevens up to date houden.

Vriend van Postelein

Voor oud-leden en docenten is het mogelijk om Vriend van Postelein te worden. Dit valt te vergelijken met donateurschap. Als vriend van Postelein betaalt u jaarlijks € 5,00 aan Postelein. Natuurlijk is er ook een mogelijkheid om meer te geven aan Postelein. Als u Vriend van Postelein bent geworden, kunt u er voor kiezen de nieuwsbrief te ontvangen. Ook bent u welkom op de Posteleinkamer voor een kopje thee of koffie en tijdens de maandelijkse eetacties, die gehouden worden bij de Posteleinkamer. Tot slot ben je als Vriend van Postelein welkom op de dies- en lustrumactiviteiten en de workshops, lezingen en carrière activiteiten. Indien u Vriend van Postelein wilt worden, kunt u het formulier invullen. Voor vragen kunt u contact opnemen met postelein@pwo.ru.nl.

Lidmaatschap opzeggen

Wanneer je geen lid meer wilt zijn bij Postelein, kun je een mailtje sturen naar postelein@pwo.ru.nl. Dit dien je wel voor 1 oktober te doen, zodat je geen contributie meer hoeft te betalen over het volgende collegejaar. Een éénjarig lidmaatschap wordt automatisch verlengd, hiervoor moet je je dus afmelden. Kies je ervoor vierjarig lid te worden, dan word je na vier jaar automatisch uitgeschreven.