Skip to main content
Vereniging

PosteleinPas

Nieuwe PosteleinPas Voorkantoude-versie-posteleinpas

 

 

 

 

Op de Posteleinkamer kun je als Posteleinlid jouw eigen PosteleinPas komen ophalen. Op vertoon van deze pas heb je recht op allerlei aanbiedingen, bijvoorbeeld korting op hardloopschoenen, maar ook bij restaurants en cafés. Lees hieronder snel verder voor meer informatie en de voorwaarden.

Hoe werkt het?

Als je lid bent van Postelein kun je op de Posteleinkamer jouw PosteleinPas komen halen. Je kunt één PosteleinPas per persoon krijgen. De PosteleinPas is alleen geldig in combinatie met een ledensticker van het huidige jaar, dus zorg dus dat je elk jaar een nieuwe ledensticker komt halen op de Posteleinkamer! De aanbiedingen waar je recht op hebt zijn enkel geldig op vertoon van de PosteleinPas inclusief de recentste ledensticker. De aanbieders van de aanbiedingen hebben te allen tijde het recht de aanbiedingen te wijzigen. Houd de pagina van de PosteleinPas in de gaten om op de hoogte te blijven van de actuele aanbiedingen.

Cafetaria Keizer Karelplein

Korting

Een broodje Postelein: een broodje kroket met satésaus en uitjes voor € 2,-

Riley's Pub

Korting

Fresca

Korting

Fresca is een koffiebar en lunchtentje in het centrum van Nijmegen en staat bekend om de heerlijke koffies en lekkernijen die hierbij geserveerd worden. In de zomer is het ook mogelijk een ijsje te scoren. Fresca is een ideale locatie om wat te drinken, te eten, te studeren, te vergaderen of van de zon te genieten.

De korting
Op vertoon van de PosteleinPas krijgen Posteleinleden korting op diverse koffies (bestaande uit koffie en/of melk) en theeën. Een kop koffie of thee kost in dit geval maar € 1,50!

Contactgegevens
Fresca Nijmegen
van Broeckhuysenstraat 16
6511 PH Nijmegen
024-3240278
info@frescanijmegen.nl

Café van Ouds

Korting

Café de Fuik

Korting

Lopers Company

Korting

DressMe Cloting

Korting

LVisser Fotografie

Korting

BLUF Nijmegen

Korting

Zin om te lunchen? Kom naar BLUF Nijmegen en krijg 10% korting op de gehele rekening!